Tegelwijs Mozaïekatelier

Beeldende en toegepaste mozaïek, opdrachten, dagworkshops, 2- en 3 D- kunstprojecten voor kleine groepen (5-15 personen)


Nieuw adres: Nieuweweg 197, 6603 BM, Wijchen.

( Oud adres: Berg en Dalseweg 295, 6521CH, Nijmegen-oost) 

Sophie de Haan tel: 06-5737.1924


NIEUWS: 


Dagworkshops in Wijchen: vanaf september 2022

Tijdens een dagworkshop kan (vanaf minimaal 4 personen) door ieder een eigen werkstuk gemaakt worden, bijvoorbeeld een tafelblaadje van ø 30 cm, vrije wandvorm (in overleg, deze zaag ik graag voor u uit), wandbord, bloempot, schaal of spiegellijstje bijvoorbeeld. Kosten zijn: € 77,50 per persoon, inclusief heerlijke uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een gezellig drankje met vegetarische tapas als afsluiting van de dag.

Samen een tafelblad mozaïeken kan tijdens een dagworkshop (van 10.oo u-17.00 u, inclusief heerlijke uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een gezellig drankje met vegetarische tapas als afsluiting van de dag) ook voor € 77,50 per persoon. Het minimale aantal deelnemers is daarbij 5. De grootte van het tafelblad is afhankelijk van het aantal deelnemers. ( bijv. 5/6 personen mozaïeken een rond tafelblad van ± ø 60 cm, 7/8 personen een rond tafelblad van ± ø 80 cm). Vraag even naar de mogelijkheden! 


Tegelwijs Mozaïekatelier

Tegelwijs mozaïekatelier is het atelier van Sophie de Haan. 

Sophie maakt zowel beeldende als toegepaste mozaïek. Haar beelden belegt ze met abstracte en/of filosofische thema's als 'vrijheid', individualiteit, 'identiteit' of 'inspiratie'. Het gebruik van een specifieke vorm en kleur van stukken tegel veroorzaakt een breking van het dag- of zonlicht op het beeld. Hierdoor lijkt het mozaïek 'in beweging'. Het resultaat is steeds een kleurrijk, speels, betekenisvol en duurzaam beeld, wat geschikt is voor bijvoorbeeld ontvangsthal, serre, badkamer of in de tuin. Haar beelden zijn te koop. Ze maakt ze echter ook graag in opdracht. Daarnaast maakt Sophie de Haan in opdracht tafelbladen en logoborden in mozaïek en belegt ze delen van meubels met mozaïek (toegepaste mozaïek).  

Een prijsopgave/offerte voor een beeld of toegepaste mozaïek kunt u aanvragen via de mail: tegelwijsmozaiek@gmail.com. Indicatie: een rond tafelblad van ø 60 cm maak ik voor u vanaf € 500,- , een tafelblad van ø 100 cm maak ik voor u vanaf € 900,- , afhankelijk van het ontwerp.

Kleinschalige kunstprojecten voor een groep tot ± 15 personen/het samen werken aan een kunstwerk, zoals een wandkunstwerk, een beeld of een tafelblad, kunnen op lokatie op door de weekse dagen of weekenddagen in het atelier in overleg. Prijzen voor een kunstproject zijn o.a. afhankelijk van groepsgrootte en formaat kunstwerk. Basisprijs is €32,50 per persoon, dat is inclusief alle materialen en benodigdheden, koffie/ thee en koek. Duur van de workshop is 3-4 uur. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sophie de Haan: 

Tel: 06-5737.1924/ Mail: tegelwijsmozaiek@gmail.com. 

Nieuw adres: Nieuweweg 197F, 6603 BM Wijchen.


Meer foto's op Facebook: 'Sophie de Haan mozaïekatelier'.


Open Dagen/expo's 2020


Maart 2020: 5 maart Expositie mozaïekbeelden van Sophie de Haan en weldart van Syl Tuerlings tijdens Thema-avond over 'Vrijheid' van de vrouwenrechtengroep van Amnesty Nijmegen, bibliotheek de Mariënburg, Mariënburg 29, 6511 PS Nijmegen (centrum) meer info: www.amnestynijmegen.nl

September 2020:  Zondag 20 september 11.00 u-17.00 u Beeldentuin, Kunstmarkt & Muziek atelier 2020 Berg en Dalseweg 295 (de oude School), Nijmegen-oost. Onze ruim opgezette 3e editie van de Beeldentuin, kunstmarkt en muziekatelier is tussen 11.00 u en 17.00 u te bezoeken op de Berg en Dalseweg 295 Nijmegen-oost. Verrassende variatie in beeldende kunst, kunstenaars en muziek binnen en rondom ons pand. Met medewerking van vele gastkunstenaars en musici. Voor geïnteresseerden is er een zangworkshop in het atelier van Hanne van Renesse te volgen of een mini wijnworkshop verzorgd door wijnhandel Cave de Portugal. 

Kunstenaars/ateliers
Alda Poulussen ( wolschilderijen en beelden), Annie van Gemert ( fotografie), Frans Kerkhoff ( shaped canvas), Inge Jansen ( beelden ), Jacinta Kogelman ( intuïtief kunstenaar), Joris Moore ( illustraties, collages), Marc Deeleman ( beelden in cortenstaal), Marianne de Bil ( 3-d en schilderijen) Riet Kersten ( gemengde techniek), Sil Boesten ( in memoriam, beelden uit steen), Sjaak Kaashoek ( etsen en schilderingen), Stijn Coetsier ( geometrische sculpturen), Syl Tuerlings ( weltart), Tonnie Volmeier ( textiel kunstenaar), 
Wil van Lamoen ( collages en schilderijen), Hans de Raad ( sculpturen van hout en brons), Zaag meubelwerk ( interieurontwerp en -bouw), Sophie de Haan, Tegelwijs mozaïekatelier (beelden in mozaïek). Muziek: singer-songwriters Hanne van Renesse ( gitaar en zang), Key May ( gitaar en zang) (samen vormen ze 'Hanky'),  Clemens Thonen ( gitaar en zang), imperfektionistisch kunstkollektief De Naakte Waarheid en de eclectische post-garageband Misprint

Een foto-impressie van deze fantastisch mooie dag is te vinden op de facebookpagina 'Sophie de Haan Mozaïekatelier'

Oktober 2020: Zondag 4 en Zondag 11 Oktober Open Ateliers Nijmegen -Oost. Open atelierroute, waaronder Open Atelier van Sophie de Haan, Tegelwijs Mozaïek. Wees welkom tussen 13.00 u en 17.00 u in mijn atelier op de Berg en Dalseweg 295, Nijmegen-oost. meer info: www.openateliersnijmegenoost.nl


Expo 2021

Half September- half Oktober 2021: Expo met Syl Tuerlings in de kunstetalage van Wijnhandel Cave de Portugal, AdresHengstdalseweg 118, 6523 EP Nijmegen-oost Openingstijden: woe-t/m zaterdag tussen 12.00 u en 18.00 (woe-, do-, vrijdag) en tussen 12.00 u en 17.00 u (zaterdagen) of op afspraak: Telefoon024 360 5080./ website: http://www.cavedeportugal.nl  


Kunstmarkt 2022

Zondag 26 Juni 2022 Waalzinnig Festival 2022, rondom het kerkje bij Lux, Nijmegen centrum. Doe mee met een gezamenlijk kunstwerk bij de stand van Tegelwijs Mozaïek!


AGENDA 2022


Workshops & Cursussen

Tijdens een dagworkshop kan (vanaf minimaal 4 personen) door ieder een eigen werkstuk gemaakt worden, bijvoorbeeld een tafelblaadje van ø 30 cm, vrije wandvorm (in overleg, deze zaag ik graag voor u uit), wandbord, bloempot, schaal of spiegellijstje. Kosten zijn: € 77,50 per persoon, inclusief een heerlijke en uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een drankje met vegetarische tapas als gezellige afsluiting van de dag.

Samen 1 tafelblad mozaïeken kan tijdens een dagworkshop (van 10.oo u-17.00 u, incl heerlijke uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een drankje met vegetarische tapas als gezellige afsluiting van de dag) ook voor € 77,50 p.p. Het minimale aantal deelnemers is daarbij 5. De grootte van het tafelblad is afhankelijk van het aantal deelnemers. ( bijv. 5/6 personen mozaïeken een rond tafelblad van ± ø 60 cm, 7/8 personen een tafelblad van ± ø 80 cm). Vraag even naar de mogelijkheden! 

Voor meer informatie over workshops, kunstprojecten of opdrachten, kunt u contact opnemen met Sophie de Haan: 

Tel: 06-5737.1924/ Mail: tegelwijsmozaiek@gmail.com. 

Nieuw adres: Nieuweweg 197F, 6603 BM Wijchen.

U kunt ook het contactformulier op deze pagina aanklikken en invullen.