Tegelwijs Mozaïekatelier

Beeldende en toegepaste mozaïek, opdrachten, dagworkshops, 2- en 3 D- kunstprojecten voor kleine groepen (5-15 personen)


Adres Atelier Nieuweweg 197-F, 6603 BM, Wijchen ( Oud adres: Berg en Dalseweg 295, 6521CH, Nijmegen-oost) 

Contact Sophie de Haan tel: 06-5737.1924/ e-mail: tegelwijsmozaïek@gmail.com

Kvk-nummer 88252701


Tegelwijs mozaïekatelier is het atelier van Sophie de Haan. Sophie maakt er zowel beeldende als toegepaste mozaïek. Haar beelden belegt ze met abstracte en/of filosofische thema's als 'vrijheid', individualiteit, 'identiteit' of 'inspiratie'. Het gebruik van een specifieke vorm en kleur van stukken tegel veroorzaakt een breking van het dag- of zonlicht op het beeld. Hierdoor lijkt het mozaïek 'in beweging'. Het resultaat is steeds een kleurrijk, speels, betekenisvol en duurzaam beeld, wat geschikt is voor bijvoorbeeld ontvangsthal, serre, badkamer of in de tuin. Haar beelden zijn te koop. Ze maakt ze daarnaast ook graag in opdracht. Toegepaste mozaïekobjecten maakt Sophie de Haan ook in opdracht: denk hierbij aan tafelbladen, logoborden of delen van meubels in mozaïek.Een prijsopgave/offerte voor een beeld of toegepaste mozaïek kunt u aanvragen via de mail: tegelwijsmozaiek@gmail.com. Indicatie: een rond tafelblad van ø 60 cm kan gemaakt worden voor u vanaf € 600,- , een tafelblad van ø 100 cm kan gemaakt worden voor u vanaf € 1000,- , afhankelijk van het ontwerp.

Kleinschalige kunstprojecten voor een groep tot maximaal ± 15 personen of het samen werken aan een kunstwerk, zoals een wandtableau, een beeld of een tafelblad, kunnen op lokatie gegeven worden in overleg. Prijzen voor een kunstproject zijn o.a. afhankelijk van groepsgrootte en formaat kunstwerk. Basisprijs is €32,50 per persoon, dat is inclusief alle materialen en benodigdheden, koffie/ thee en koek. Duur van de workshop is 3-4 uur.
Voor meer informatie neemt u gerust contact op!

Meer foto's van mozaïekwerk van Sophie de Haan en cursisten op Facebook of op Intagram: 'Sophie de Haan mozaïekatelier'


NIEUWS 2022: 

Winterstop Atelier Wijchen/Workshop in Nijmegen/ op locatie : i.v.m. het momenteel niet kunnen aanbieden van een behaaglijk verwarmd atelier, worden de workshops in mijn atelier in Wijchen weer gegeven vanaf april 2023. Incidenteel kan ik gebruik maken van het gezellige, ruime en verwarmde atelier van een bevriend kunstenares in Nijmegen (4-10 personen) . Mocht u een dagworkshop op eigen lokatie (bij u thuis of bijv. wijkcentrum) willen aanvragen (vanaf 4 personen), kan dat ook. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier of via tel: 06-57371924/ tegelwijsmozaiek@gmail.com


Dagworkshops in Wijchen-oost: vanaf april 2023

Tijdens een dagworkshop kan (vanaf minimaal 4 personen) door ieder een eigen werkstuk gemaakt worden, bijvoorbeeld een tafelblaadje van ø 30 cm, vrije wandvorm (in overleg, deze zaag ik graag voor u uit), wandbord, bloempot, schaal of spiegellijstje bijvoorbeeld. Kosten zijn: € 77,50 per persoon, inclusief heerlijke uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een gezellig drankje als afsluiting van de dag.

Samen een tafelblad mozaïeken kan tijdens een dagworkshop (van 10.oo u-17.00 u, inclusief heerlijke uitgebreide vegetarische mediterrane lunch en een gezellig drankje als afsluiting van de dag) ook voor € 77,50 per persoon. Het minimale aantal deelnemers is daarbij 5. De grootte van het tafelblad is afhankelijk van het aantal deelnemers. ( bijv. 5/6 personen mozaïeken een rond tafelblad van ± ø 70 cm, 7/8 personen een rond tafelblad van ± ø 80 cm). Vraag even naar de mogelijkheden! 


AGENDA 

Kunstmarkt 2022
Zondag 26 Juni 2022 Waalzinnig Festival 2022, rondom het kerkje bij Lux, Nijmegen centrum. Doe mee met een gezamenlijk kunstwerk bij de stand van Tegelwijs Mozaïek!

Expo 2021

Half September- half Oktober 2021: Expo met Syl Tuerlings in de kunstetalage van Wijnhandel Cave de Portugal, Hengstdalseweg 118, Nijmegen http://www.cavedeportugal.nl 

Open dagen/expo's 2020

5 Maart 2020: Expositie mozaïekbeelden van Sophie de Haan en weldart van Syl Tuerlings tijdens Thema-avond over 'Vrijheid' van de vrouwenrechtengroep van Amnesty Nijmegen, bibliotheek de Mariënburg, Mariënburg 29, 6511 PS Nijmegen (centrum) meer info: www.amnestynijmegen.nl

Zondag 20 september 11.00 u-17.00 u Beeldentuin, Kunstmarkt & Muziek atelier 2020 Berg en Dalseweg 295 (de oude School), Nijmegen-oost. Onze ruim opgezette 3e editie van de Beeldentuin, kunstmarkt en muziekatelier met verrassende variatie in beeldende kunst, kunstenaars en muziek binnen en rondom ons pandKunstenaars/ateliers: Alda Poulussen ( wolschilderijen en beelden), Annie van Gemert ( fotografie), Frans Kerkhoff ( shaped canvas), Inge Jansen ( beelden ), Jacinta Kogelman ( intuïtief kunstenaar), Joris Moore ( illustraties, collages), Marc Deeleman ( beelden in cortenstaal), Marianne de Bil ( 3-d en schilderijen) Riet Kersten ( gemengde techniek), Sil Boesten ( in memoriam, beelden uit steen), Sjaak Kaashoek ( etsen en schilderingen), Stijn Coetsier ( geometrische sculpturen), Syl Tuerlings ( weltart), Tonnie Volmeier ( textiel kunstenaar), Wil van Lamoen ( collages en schilderijen), Hans de Raad ( sculpturen van hout en brons), Zaag meubelwerk ( interieurontwerp en -bouw), Sophie de Haan, Tegelwijs mozaïekatelier (beelden in mozaïek). Muziek: singer-songwriters Hanne van Renesse, Key MayClemens Thonenimperfektionistisch kunstkollektief De Naakte Waarheid en de eclectische post-garageband MisprintEen foto-impressie van deze fantastisch mooie dag is te vinden op de facebookpagina 'Sophie de Haan Mozaïekatelier'

Zondag 4 en Zondag 11 Oktober Open Ateliers Nijmegen -Oost. Open atelierroute, waaronder Open Atelier van Sophie de Haan, Tegelwijs Mozaïek. meer info: www.openateliersnijmegenoost.nlVoor meer informatie over workshops, kunstprojecten of opdrachten, kunt u contact opnemen met Sophie de Haan: 

Tel: 06-5737.1924/ Mail: tegelwijsmozaiek@gmail.com. 

Adres Atelier: Nieuweweg 197-F, 6603 BM Wijchen.

Kvk-nummer: 88252701 Tegelwijs mozaïekatelier

U kunt ook het contactformulier op deze pagina aanklikken en invullen.